Російські терористи не припиняють ракетних обстрілів по критичній інфраструкиурі України. Не рідко ворожі удари зосереджуються на енергетичній системі Вінниччини. Наші мужні енергетики протистоять ворожому бажанню занурити нас в темряву і хаос. Завдяки своїй мужності і професійній праці українські енергетики сьогодні викликають захоплення так само, як бійці ЗСУ..

Ми стоїмо одним фронтом. І в культурному середовищі. Приємну новину повідомили на сторінці ДТЕК Ладижиснька ТЕС. Наш енергетик Володимир з котлотурбінного відділення заспіває під час новорічного концерту разом зі Святославом Вакарчуком на каналі ICTV.

Не даремно міжнародні ЗМІ вишукуються в чергу, щоб зробити репортажі про наших енергетиків. Усі спільноти в інтернеті від журналістів до філателістів також обговорюють енергетиків і їхню працю. Ось і Святослав запросив нашого Володимира виступити разом. А чому б ні — наші вміють не лише працювати, а й співають гарно, а Володимир до того ж грає на кількох музичних інструментах! — зазначають на підприємстві.

Сам енергетик розповів, що вони разом заспівали до новорічного свята проєкту «Єдині разом».

— Вражень — море! Працювати зі Святославом було легко і цікаво — він дуже проста людина! Щоб розспіватися, співали різних пісень — «Ой, чий то кінь стоїть», «Червону руту» та «Два кольори». І не в унісон, а по партіях, так як треба! Я радий, що йому сподобалось. Ну а мені — тим більше! Приємно, що енергетикам виказують таку шану, — каже Володимир.

Вадим Снігур