У Міграційній службі Закарпатської області повідомили, що незаконного мігранта виявили на Тячівщині.

“У результаті спільного відпрацювання працівників Тячівського відділу міграційної служби Закарпаття та співробітників УСБУ в області виявлено порушника міграційного законодавства. Ним виявився громадянин Росії, настоятель Дубівського Свято-Ільїнського монастиря. Священнослужитель проживав у смт. Дубове незаконно, оскільки термін дїї посвідки на проживання закінчився”, – йдеться у заяві служби.

Зазначається, що 20 грудня чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф 1700 грн. Крім того, прийнято рішення про примусове повернення мігранта до країни походження.

5 колона ще має силу і чималу агентурну сітку. Зокрема, і в церковних структурах, підконтрольних країні-терористці, яка веде страшну окупаційну віну на знищення України. Під час повномасштабної війни в Україні УПЦ МП продовжує виправдовувати російську агресію та поширювати пропаганду РФ серед вірян. Деякі священники УПЦ МП відкрито просувають так званий “русскій мір”.


Служба безпеки України провела обшуки в культових закладах УПЦ МП у 10 областях. Правоохоронці проводили огляд території та приміщень, у тому числі готельного типу, для виявлення осіб, які причетні до антиукраїнської діяльності та предметів, заборонених до обігу.

В результаті таких заходів, проведених на об’єктах УПЦ МП у Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Миколаївській, Сумській, Львівській, Житомирській і Херсонській областях, виявлено чимало ознак протиправної діяльності промосковської церкви.

Зокрема, було знайдено чимало символіки СРСР та країни-окупанта, а також "методички" Кирила щодо поширення ворожої пропаганди через вірян, крупні суми грошей в російських рублях та підозрілих осіб, яких наразі перевіряють на причетність до спецслужб рф.

Вадим Снігур