Ярослава Карпука знають по пісні “Наречена”. У мережі вона набрала 3,1 мільйона переглядів. Хлопець з музичної династії. Брав участь у 5-му сезоні “Голос діти”. У минулому році запустив свій сольний проект YАКТАК. Це реп, поп, і рок та джаз. Фішкою Ярослава залишається гітара, яку він вбирає в якийсь образ під кожну музичну композицію.

У Вінниці молодий співак записав кліп на пісню “Коли болить Душа”. Зйомки проходили у розтрощеному 14 липня минулого року рашистською ракетою Будинку офіцерів. Тоді в центр міста прилетіли дві смертоносні ракети. Знищили будинок культури, медичний центр та забрали майже 40 життів. Серед загиблих було троє дітей.

Ще однією локацією для зйомок стала вінницька приватна школа “Аіст” (Лелека). Тут акторами виступили учні, які ховалися в укриття під час чергової повітряної тривоги. А потім підспівували Ярославу, котрий на цей раз вбрав свою чорну гітару у білі плями. Певно, шматки бавовни.

А стосовно того, коли болить душа, то так само, як у співака, вона через війну щодня болить у кожного вінничанина і, певно, у кожного українця.

Вадим Снігур