Зима – улюблена пора року і дорослих, і дітей. Але вона часто приносить нам непередбачувані сюрпризи. Ось і цьогоріч на Ямпільщині за кілька годин випала місячна норма снігу. Керівники усіх установ та підрозділів були готові до надзвичайних погодних умов, оскільки напередодні негоди отримали телефонограму із Вінницької ОДА.

Оперативно, під керівництвом голови райдержадміністрації М.М.Вдовцова, було зібрано штаб з надзвичайних ситуацій у районі. Органи місцевого самоврядування зробили все необхідне, щоб забезпечити безперебійне життя громадян.

Безпосередньо у Ямполі зранку розчистили сніг та всипали дороги протиожеледним матеріалом. Ямпільська РДА висловлює подяку усім, хто небайдуже поставився до виконання своїх обов’язків, зокрема водіям Швецю В.В., Спринчаку Ю.Д., Мазяру А.О., Рибчуку В. В., Янковському І.В., Спринчаку Б.І. та навантажувачу Бурковському В.А.

Сумлінно виконали свою роботу працівники ЖКГ, які вручну здійснили підсипку тротуарів. Це Чернісевич Б.Б., Супрун В.М., Бровко О.П., Білозор В.В.

Отже, на Ямпільщині незручностей від великого снігопаду люди не відчули.

Колектив Ямпільської РДА та небайдужі мешканці району