14.07.2022 – Чорний день, саме таким запам’ятали його вінничани та вся країна цей страшний та трагічний день 14 липня 2022 року – Теракт в центрі Вінниці, внаслідок якого загинули 29 вінничан, серед яких троє дітей, понад дві сотні зазнали травм.

Але що не зробиш заради здивування кумів. Подружжя Чубів: Віталій Чуба, секретар міської ради Тульчина, депутат від “Українська стратегія Гройсмана”, та дружина Ірина – староста села Клебань, голова осередку ГО “Ми вінничани”., а також землевпорядник Перетятко О. 14.07.2023, в день жалоби, замовивши за кругленьку суму гурт MIX-DANCE, вирішили поздоровити та відсвяткувати день народження куми!

В цей день музику та танці чути було на всьому водосховищі р. Південний Буг та в с. Степашки. Але щоб це свято не змогли не побачити у всьому світі всі громадяни, пані Ірина, яка за декілька годин до святкувань лицемірно виставляла чуйні пости щодо торішньої трагедії, організувала пряму трансляцію поздоровлень та танців, на якій вона та гості безтурботно витанцьовують під гучну музику та бурхливі оплески!

Питання до всього небайдужого суспільства, особливо до Коровія В. та пана Гройсмана, на крайній випадок до Весняного В.: навіщо нам, в такий важкий час, влада-лицемірів, чому, доки наші брати, батьки та сини воюють, ваші посадові особи банкують?

Чи не задумувались ви, придбавши автомобілі, амуніцію, дрони, спорядити ними своїх посадових осіб, які часом берегів не бачать!

Юрій Швейбиш,
Тульчинський район.

Від редакції: Цього листа направили не лише до згаданих осіб, але й голови Вінницької ОВА, АП.

Чекаємо реакції.

Готові вислухати думку і учасників цього тилового святкування