Галину Барську оштрафували за незаконні дії

Ось що повідомила екс-голова Оратівської ТГ Галина Лошак, яку зняли, замінивши до цього депутатів в «Батьківщині» на слухняних. Таку ж «операцію» із заміною депутатів провели і у УСГ.

Мої дорогі друзі!

ОСЬ І НАША ПЕРША ПЕРЕМОГА!!!

На дружину першого заступника селищного голови Барського І. І. – Ганну Барську накладено штраф у розмірі більше 50000 грн.

Щоб було зрозуміло: суд визнав, що вона не мала права знімати Саліїв! І оголошувати наступних депутатів! Крім того – проти неї порушено за це кримінальну справу!

А далі – САЛІЇВ ПОНОВЛЯТЬ У ДЕПУТАТИ!

ДЯКУЮ СПРАВЕДЛИВОМУ СУДУ!

БО Я Ж ТЕЖ – БУДУ ДОВОДИТИ СПРАВЕДЛИВІСТЬ!

Скоріше всього що таким шляхом підуть і інші депутати – таких 5-ро.

Іх замінили у списках депутатів, використавши імперативний мандат, у партіях УСГ та «Батьківщини».

Цікаво, що Ганна Барська є дружиною екс-голови Оратова. Тому зрозуміло, що вона могла керуватись особистими емоціями неприязні до опонентів її чоловіка.

А у нас після місцевого путчу на місце високоосвідченоі керуючої справами ТГ Надії Мельничук, яку незаконно звільнили, поставили пєвчу  церкви московського патіархату, – обурено повідомляли нам читачі після перевороту.

Секретар, члени комісії, всі адепти руского міра здійснили реванш!

Може вже сєпарською і громаду оголосять? – запитують наші читачі з Оратівщини.

До цього Галина Лошак зверталась із «Відкритим листом до самозванців, які уявили себе « безсмертними» «керівниками» Оратівщини!»

– Те, що ви безпідставно можете звільняти депутатів та керівника громади, це одне! Розберемось з цим у суді!

Але те, як ви ставитесь до керівників відділів  селищної ради, то не вкладається в голові! Керівники зараз самі пишуть заяви на звільнення, інших пресують – примушують писати заяви на звільнення! Проводять надумані « службові розслідування» відносно працівників ради, бо вони мають іншу думку, позицію, відмінну від рейдерів!

Це, що 37 рік?

Чого не проведено службове розслідування  щодо в. о селищного голови Ларіонової, якої чоловіка брали на хабарі, виводили у кайданках з роботи пізно ввечері, щоб люди не бачили?!!! Але я якраз бачила і горіла від сорому і приниження! Бо у той час, коли Хлопці гинули за його тепле місце, він наживався , при цьому ніколи не дав зайвої копійки для потреби ЗСУ! Реєстратор, який входив у трійку найкорумпованіших реєстраторів області, як зʼясувалось пізніше! І це – чоловік Ларіонової!Яке приниження для громади!!! Хабарники розправляються з чесними, порядними людьми!!!

Барський І. І. заявляє, що він прийшов на довго!

Янукович теж так говорив😁😁😁

Ну «прийшли» ви до влади, насолоджуйтесь, працюйте, показуйте результат! Бо помста – це риса дуже слабких і ницих!!!

Знаю, що це може припинити Шевчук О. П. – депутат обласної ради! Тому, сподіваюсь на хоч мізерні залишки  його чоловічої гідності!

Далі – ще цікавіше!

Підготував Андрій Власенко