Відкрите звернення
депутатів Козятинської міської ради
до мешканців Козятинської громади та
до керівництва партії «Українська Стратегія Гройсмана»
Володимира Гройсмана, В’ячеслава Соколового, Сергія Моргунова!

 Ми, депутати ради від чотирьох різних партій неодноразово звертались до керівництва партії, яка має найбільшу депутатську фракцію у раді, свого міського голову, секретаря, керуючого справами виконкому, але на жаль, керування Козятинською громадою цими представниками партії призвело до адміністративної та управлінської кризи у Козятині з постійними владними скандалами та конфліктами.

З метою відновлення нормальної роботи ради, на 21.07 та на 24.07 ми та Хмільницька військова адміністрація ініціювали засідання сесій ради, але секретар ради Тетяна Римша, яка, на час відрядження голови Єрмолаєвої керує громадою, вже не вперше, відмовилась скликати сесію по питаннях зміцнення безпеки та оборони.

Закритість, Брехня, Постійний перехід на особисті образи та переслідування незгодних стали синонімами влади Козятина.

Попри саботаж від Тетяни Римши ми сьогодні – 24.07 прийшли у сесійну залу, але за відсутності депутатів від Стратегії Гройсмана сесія знову не відбулась.

Ми проти будь-яких політичних договорняків в умовах війни.
Тому ми законно вимагаємо публічний Звіт Т.Єрмолаєвої за три роки керування та пропонуємо керівництву партії Гройсмана, голові Т.Єрмолаєвій, секретарю Т.Римші, депутатам – Відкриту, Публічну зустріч у Міському будинку культури з пресою, представниками правоохонних органів, військовослужбовцями, громадськими організаціями та мешканцями громади.

Чекаємо на відповідь!

Слава Україні!