Страшна окупаційна війна забирає найкращих синів та дочок України, які стали на захист нашої Батьківщини. Сумні звістки і надалі приходять до нашої області. У боях полягли військові Андрій Кобель та Сергій Лук’янченко.

Іллінецька міська територіальна громада повідомила, що 8 серпня на Донеччині загинув Андрій Кобель, 1981 року народження:
“Нестерпне, невимовне горе і пекучий біль знову принесла війна у нашу громаду. Мужній Захисник, безстрашний Воїн, відданий патріот України, цвіт нашої нації … Він загинув за Україну, за мир на нашій землі, за нас з вами.
Висловлюємо щирі співчуття родині. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. У цю гірку мить поділяємо Ваше горе та разом з Вами схиляємо голову у глибокій скорботі. Світла і вічна пам’ять Воїну-Захиснику України Андрію!”

А Хмільницька міська рада сповістила ще одну сумну звістку. У бою за Україну поліг Сергій Лук’янченко, 19.01.1987 року народження.

Сергій вважався зниклим безвісти неподалік населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області. Днями підтвердилося, що воїн загинув під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу 10 червня 2023 року.

11 серпня, воїна живим коридором зустріли жителі громади. Поховали військового на Митницькому кладовищі.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героїв! Вічна пам’ять!