Вона племінниця екскерівниці обласного відділу охорони здоров’я Людмили Грабович. Нині Л.Грабович начальник управління соціально-гуманітарної політики Вінницької обласної ради. Десятки років очолювала обласну та міську медицини. Її називають людиною Гройсмана.

Тетяна Грабович навчалась у Вінниці, в 26-й школі. Закінчила її посередньо. Але далі в Одесі, в так званій «ківаловській академії» відбувся її «ріст». Дивним чином стала кандидатом юридичних наук одразу після закінчення академії. А потім перебралась у Київ. Встигла ще стати «Міс Донбаса».

Багато хто припускає, що саме завдяки родинним зв’язкам і тому, що Людмила Грабович стала людиною Гройсманів, відбувались саме такі стрімкі злети  їхньоі племінниці.

Але є інша частина з її оточення, хто вважає, що Танька просто стала утриманкою пристаркуватих папіків. З одним із них «укатила» після Майдану до Москви. Це ймовірно Ігор Сєчін. Там стала юристом «Южнєфті», і тепер політтехнолог «Єдіной россии».

Людмила Грабович

Восхваляє Путіна, співає, веде блог…ну розумієте, універсальна…

Пісню «моя россия» присвятила путіну і заспівала її на його день народження.

«33-й» вже писав про цю зрадницю України. Ми знайшли школу і бізнес її батьків у Вінниці та зробили розслідування, як посередня учениця отримала кандидатську «в Ківалова» та чого її називали «утриманкою папіків».

«Вперше чуємо, що ескортниця книгу написала»

— Ну, якщо Грабович пише книги про історію Росії, то їй точно тринда, — відгукувалися тоді її однокласники.

— Вперше чуємо, що ескортниця книгу написала, – так  навіть вже в Москві прокоментували презентацію книги авторства в минулому вінничанки Тетяни. Вона переконує, що Україна «Культурное наследіє росії». От основанія до краха».

Ну що ж, як бачимо, краху України не сталося. А навпаки, вона стала прикладом для наслідування у всьому світі.

А ось які висновки робить авторка: «В Україні після кривавого перевороту 2014-го вибух нацизму і неонаціоналізму. Українській молоді стали прищеплювати дух зверхності. Розповідати, що українці — вища раса, а інші народи — нижча раса…

В Україні хунта, нацизм.

Про те, що у висновках «історика» Грабович українці і росіяни – один народ – навіть обкладинка книжки — там Кремль і Майдан — разом. А хто не вважає, що Україна всього лиш плід російської культури, то вони «глупі і необтесані люди»…

– Розумієте, вона завербована спецпропагандистка, одна із тих зрадників України, на кому виїздить рашистська пропаганда.

Її напрямок - працювати на «тупих куріц» її покоління. Вона там демонструє як днюхи власних собачок святкує, як «обкатує» нові мерсіки в Альпах…фірмовим одягом та брюліками хвалиться. А ще тим як «вхожа у висшіе кругі»… її родичі натякали, що навіть до Пу… щоб ось такі «слабі на мізки та передки» наслідували її. Але те, що зрадниця досі кандидат наук країни, яку вона поливає брудом, це треш, - діляться її однокласники.

Є підозра, що Тетяна Грабович є утриманкою ліпшого товариша та сірого кардинала путінізму Ігоря Сєчіна. Саме за його завданням виконує ось такі викиди.

Сьогодні місцеві телеграмканали, зокрема політоглядач Олексій Моторний почали висувати резонансні гіпотези: навіть про те, що через родину Грабовичів вінницькі високопосадовці тримали зв’язок із путіним і готувались здавати Вінницю. Тому, мовляв, так в’яло у Вінницькій області йшла до недавнього часу декомунізація та досі агентури Кремля чи не найбільше в країні під сутанами священників МП. Дехто взагалі наводить приклад, досі розвішані оголошення по всьому місту  про набір в садочки і школу головного ідеолога руского міра в рясах отця Ніколая.

Це шок!

І якщо це дійсно так, то тепер уже важко розібратись хто там і кому допомагає.

Бутік модного одягу її батьків «Дольче Віта» по Хмельницькому шосе зараз зачинений. З початку війни.

Сусіди кажуть, що вони виїхали до Тетяни до Москви. Були попереджені про війну.

Чи живуть вони разом з донькою в їі «розкошах, здобутих за зраду», чи може вже й самі придбали в країні окупанта житло, не відомо.

Але ось те, що батьки Тетяни приїздили до Вінниці і вони їх бачили не так давно, розповідають.

- От як це? - запитують.

А тим часом в Україні, у Вінниці тепер друга «експресія». І у ній згадується вже інша «людина» Людмили Грабович. Її заступниця

- чому Соколовий не хоче поновлювати на посаду директора клінічного центру інфекційних хвороб Вінницької обласної ради Ігоря Матковського? Якого він звільнив без попередження, а тепер спирається на якісь МОЖЛИВІ махінації з фінансами. Принаймі так він зазначає на своїй офіційній сторінці у Facebook. Ні колектив, ні пацієнти Ігоря Матковського не вірять цим пліткам та вимагають поновити директора. Протестують під стінами мерії щоденно! Але облрада не дає їм жодної відповіді та пояснень… Відразу стає зрозуміло, що місце вже комусь пообіцяли, адже медичний центр дуже перспективний. І от нам надходить інформація від наших джерел, що першою людиною, кого лобіють на посаду директора є так звана помічниця Грабович – Надія Марусяк. Працює жінка на посаді заступника Людмили Грабович… Якщо коротко, то “статегічні” чиновники хочуть прибрати до своїх рук все, що приносить користь громаді та жителям міста Вінниця. І навіть війна їм не завадить це зробити… і основною метою називають дерибан 84 гектарів землі, які знаходяться в підпорядкуванні «інфекційки». Матковського зламати буде не просто, а ось підлегла Грабович… як розумієте…

В 2019 році  її племінниця Тетяна Грабович потрапила у санційні списки Ради Національної Безпеки та Оборони України. Справу проти неї чомусь довго не порушували. Хоча рускім міром від неї тхнуло ще з 2013-го.

Може якраз через цих впливових родичів і їхнього покровителя?

Зараз їй вручили підозру. Її інкримінують аж 5 статей. Враховуючи, що підозрювана перебуває в рф, справу Тетяни Грабович розслідуватимуть заочно. А далі передадуть до суду.

За всіма розкладами, зрадниці світять довгі роки зони у куфайці…

Ой ватнику, який, як вважають її земляки, найбільше підходить цій зрадниці -«ватниці».

Але вона ще погрожує однокласникам, що мовляв коли «наші будуть у Вінниці», то всі аж бігом побіжать за рускімі паспортамі…

Не будуть і не побіжать!

Що ж, рф велика і Танька тепер лише за Уралом може обкатувати новенькі «лади»… можна і політати з санкційним товаришем Сєчіним.

Ігор Сєчінов

В Україні на неї чекає взагалі конкретна зона.

Чи може знову тьотушка допоможе, коли її політсила прийде до влади в Україні?

Одним словом сенсація на сенсації із цими Грабовичами і Сєчіним, сірим кардиналом Путлера на додачу

Тетяна Квасюк