1 грудня на Вінниччині у селі Сигнал на Козятинщині в останню путь провели 29-річну Юлію Трончук та її доньок –півторарічну Марійку та чотирирічну Даринку. Усі троє загинули від рук глави родини – Сергія Трончука.

Жахливе вбивство, ймовірно, трапилося 14 листопада. Тоді чоловік задушив у ві сні свою дружину, а потім і доньок. 11-річного пасинка зловмисник залишив у живих. Згодом він пояснить польській поліції, що не чіпав хлопчика, бо той йому не рідний.

Відомо, що, скоївши злочин, вінничанин замкнув тіла у кімнаті на першому поверсі і утримував їх там протягом наступних п’яти днів. Сину дружини чоловік заборонив заходити до тієї кімнати. 18 листопада батько зізнався, що вчинив злочин.

Друзі родини не можуть збагнути, як трапилася така трагедія. За словами матері загиблої жінки, у сім’ї все було добре. Що спонукало чоловіка на такий жорстокий вчинок, тепер з’ясовуватиме польська поліція.

Відомо, що батькові 42 роки. Він родом із Козятина. Останні чотири роки проживав із сім’єю у Польщі поблизу Познані. Працював шеф-кухарем.

Тіла загиблої родини вдалося доправити на батьківщину завдяки волонтерам.