У Вінниці на вулиці Гонти нетверезий водій автомобіля Land Rover не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу. Стосовно порушника склали три адміністративні протоколи.

Про це повідомляють у Патрульній поліції Вінницької області.

“Патрулюючи вулицю Гонти, патрульні помітили аварію. Як виявилося, водій автомобіля Land Rover не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу. Спілкуючись із порушником, у нього помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік погодився пройти огляд на спецприладі Drager. Результат виявився позитивним – в його організмі було 1,65 проміле алкоголю. Також з’ясувалося, що порушник позбавлений права керування за водіння у нетверезому стані.

Стосовно 43-річного порушника склали три адміністративні протоколи за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), статтею 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанову за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) Кодексу України про адміністративні правопорушення.