27 грудня під час ведення бойових дій в Донецькій області загинув наш Герой, наш нескорений Воїн ЧЕРНИШ Віталій Олександрович, 1981 р.н., житель м. Бар. Його земна боротьба за вільну Україну закінчилася…

Він був «сталевим титаном», відданим військовій присязі, вірним Українському народу.

Завжди щирий, привітний. Мав велике серце, сповнене добром і любов’ю. Заради безпеки своїх рідних, заради кожного з нас із червня  2022 року наш Герой був на фронті. Він разом із побратимами давав гідну відсіч противнику, мужньо тримаючи оборону та проганяючи ворога з рідної землі.

Віталій був для нас усіх щитом, боронив Україну – наш дім.

Хай горить свіча пам’яті для Героя, який заради всіх нас пожертвував найдорожчим – своїм життям. Хай Господь прийме його душу у Царстві Своїм.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, всім тим, хто знав і любив Віталія. Ваша втрата невимовно болюча, і ми разом з вами переживаємо цей важкий час. Нехай спогади про Віталія Черниша, як справжнього Героя та відданого Сина України, допоможуть вам подолати цей біль.

Дякуємо за подвиг і низько схиляємо голови у глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю Героя-Захисника, яка назавжди залишиться в наших серцях, в наших душах, в наших спогадах.

Вічна пам’ять Герою України!