На фото: Сергій із побратимом. Це його одне із останніх фото.

Я мама Іляшишена Сергія Володимировича! Він майже рік провів на війні, загинув, обставини смерті досі є не доказані, справи немає.

Сьогодні в Ямполі відбувся мітинг за загиблими героями, мого сина  на дошці не те що немає, а навіть про нього жодного слова не сказали! Вам не соромно? Дитині було рівно 20  років. За кого він тоді загинув? Що ви навіть не можете зробити мінімум для нього! Дитина загинула, держава. І навіть ви – свої місцеві чиновники, ігноруєте його смерть! Сором і ганьба Вам!

Невже шкода кусок бумаги, щоб роздрукувати фото і на стенд вчепити? Вшанувати воїна, вам шкода?

Ця оприлюднена заява матері викликала великий резонанс.

Ось як відгукуються небайдужі:

– Злість переповнює серце, в голові не поміщається, як  хватає совісті так чинити з людьми, але й правда, їх це не стосується, їхні діти сплять вдома у ліжечках, гуляють в кабаках. Одне слово суки..

Тримайтесь. Вічна слава вашому сину, Герою України! Доземний уклін батькам за сина,самі найщиріші співчуття, –

Анна Доценко

На днях проходила біля дошки загиблих Героїв... шукала фото Твого сина, і на жаль його не знайшла. Варя тримайся! Підтримую на рахунок того, що папірець - це тільки маленька повага до загиблого і вшановувати потрібно кожного!

Влада може зробити більше! Коли вони зрозуміють?!

Як болить! Тільки уявіть мамин біль!

Альона Трум

- Який сором! Ви що вже до такої степені зажерлися? Зовсім людяність втратили? Дитині було всього двадцять і він віддав життя за вас бездушних. А що ви? Ви сидите в теплих кабінетах розпиваючи каву,гуляючи на новорічних корпоративах,роздуваєте свої кишені шаленими зарплатами і в додачу скаженими преміями, повід'їдали пузяки, і так по хамськи відноситесь до загиблого захисника. Ганьба! Хотіла б побачити, щоб ваш син опинився на місці цієї дитини. Яка безвідповідальність! Батьки, не мовчіть, трубіть у всі дзвони, підключайте ЗМІ, активістів. Низький уклін вам за сина. А владі зневага і призирство!

Марія Краєвська

Схоже цією байдужістю представники громади отримали дуже великий негатив.

Обурливих відгуків дуже багато.

Андрій Власенко