29-річний син колишньої вінницької судді Алли Чезганової – Дмитро Чезганов потрапив у скандал через відео, на якому він погрожує правоохоронцям і працівникам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки щодо мобілізації, а також стріляє у повітря. Про це у четвер, 4 січня, повідомив «Військовий кур’єр».

Як повідомляється, Чезганов на своїй сторінці в Instagram оприлюднив відео, на якому він стріляє з пістолета і погрожує працівникам ТЦК. На зухвалому відео чоловік у нецензурній формі висловлюється.

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика!

Це 29-річний мажор, син екс-судді Вінницького міського суду Алли Чезганової – Дмитро Чезганов.

️ На відео він стріляє з пістолета та співає пісню російського гурту. Потім це бидло записало відео з погрозами, та приниженням ряду українських структур.

Чезганова також притягували до відповідальності за водіння у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, а також за нанесення умисного легкого тілесного ушкодження. Цього ж разу через стрілянину чоловіка затримали поліцейські разом зі спецпризначенцями КОРДу.

«Чезганова затримали поліцейські разом зі спецпризначенцями КОРДу. Окрім пістолета у сина екссудді ще виявили кілька гранат і запалів до них. Тепер мажору загрожує до 7 років позбавлення волі», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що його мати до відставки працювала суддею Замостянського суду м. Вінниці.