Співачка Тоня Матвієнко розповіла, як мама хотіла відмовити її від шлюбу з чоловіком, Арсеном Мірзояном. Як виявилося, Ніна Матвієнко запитала доньку, чи зможе вона прийняти реакцію суспільства.

– Вона не погодилася з моїм вибором. При всіх цих скандалах і всьому на світі. Однак вона знала, що це був мій вибір, говорила, щоб я все обдумала. А я казала, що я його кохаю, і витримаю реакцію суспільства, – зазначила Тоня.

Співачка зазначила, що це був єдиний раз, коли її мама хотіла вплинути на її стосунки з Арсеном. Утім, чоловікові та мамі артистки вдалося знайти спільну мову.

Тоня додала, що почувалася наче між двох вогнів – у розмові з Ніною вона захищала Арсена, а вже чоловікові пояснювала, що він неправий. Також зірка заспокоювала і маму, і знала, що та її зрозуміє.

– А мама мудра і розумна. Навіть якщо ставала на бік Арсена і він був не правий, то я знала, що мама це зрозуміє, – підсумувала артистка.

Тоня Матвієнко також згадала свою останню розмову з мамою. Як виявилося, Ніна їй сказала, що дуже любила життя, але не встигла нажитися, бо багато працювала.