Липовець 10 січня прощатиметься з 25-річним Героєм Ігорем Рижком — у перші дні повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону до України та став до лав війська добровольцем.

Про це інформує місцева Фейсбук-спільнота.

Небесні війська зустрічають ще одного бойового янгола… Рижко Ігор Анатолійович народився 4 серпня 1998 року у селі Щаслива. Закінчив Білозерівську школу. Вступив до Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони. По його закінченні, відслужив строкову службу Після демобілізації, на контрактній основі служив у ЗСУ, – йдеться у повідомленні.

Юнак працював за кордоном, у Польщі. Коли ж розпочалась широкомасштабна війна, повернувся додому. У березні 2022 року став на захист рідної Батьківщини. Перебуваючи вдома, влітку, під час відпустки, одружився.

Безутішними у непоправному горі залишились батьки солдата Анатолій Васильович, Людмила Іванівна, його дружина Ольга, сестра Ірина із племінниками.

Похоронять Героя у с.Щаслива.

О 11.30 відбудеться прощання з Воїном у рідній домівці по вул. Романа Грушка, с. Щаслива.
О 12.00 на сільському цвинтарі у с. Щаслива за участі капелана із військової частини, в якій служив Ігор Рижко, відбудеться чин поховання.

Редакція «33-го» висловлює співчуття родині