З глибоким сумом та тугою інформую усіх правоохоронців, які служили в районних відділах, управліннях та відділах УМВС України у Вінницькій області у 70-90 роки минулого століття, що сьогодні важка хвороба відібрала життя у підполковника міліції у відставці, керівника одного з підрозділів Управління кадрів Валентина Георгійовича РОМАНЮКА.

Валентин Георгійович за час роботи в органах внутрішніх справ був причетний до долі тисяч правоохоронців, на погонах яких з’являлися зірки не тільки лейтенантів, а й полковників, з його легкої подачі. Через душу, серце та руки Валентина Георгійовича, унікальної та щирої людини, кадровика від Бога, професіонала своєї справи пройшли ні не особові справи, а тисячі колишніх правоохоронців.

Його щира посмішка, доброта та повага до кожного міліціонера від рядового до генерала, величезний такт та толерантність, притягували до нього неначе магнітом. Педантичність та акуратність у роботі була прикладом для кожного, хто працював поряд з ним. Він був душею колективу кадрового апарату, його любили та поважали, усі, хто мав щастя спілкуватися та працювати з ним. Його трепетне відношення до дружини Людмили, для якого вона не просто була його другою половиною, та матір’ю його прекрасних дітей, супутником його життя, але й справжнім другом, однодумцем та порадником завжди були прикладом для усіх, хто їх знав. Жорстока безжальна смерть розлучила сьогодні їх назавжди.

Давши життя чотирьом своїм дітям - двом донечкам Іринці та Наталочці та синам Саші та Ігорю, Валентин Георгійович разом з дружиною виховав їх чудовими людьми. Він понад усе любив свою сім'ю, своїх онучат та був люблячим дідусем та будував плани на майбутнє.

Сьогодні Валентина Георгійовича не стало. З ним відійшла у вічність частина славної епохи роботи кадрового апарату Управління МВС України у Вінницькій області.

 

Колектив колег по роботі в кадровому апарату УМВС, в якому працював Валентин Георгійович, висловлюють щирі співчуття з приводу важкої втрати найдорожчої людини на світі його дружині Людмилі, дітям Олександру, Ірині, Наталії та Ігорю.

Спочивай з Богом, дорогий наш друже та колего. Земля тобі пухом та Царство небесне.

Пам'ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях та серцях тих, для кого ти зробив стільки добрих та гарних справ на цій землі.

За дорученням працівників колишнього кадрового апарату УМВС, колишній заступник начальника Управління кадрів Юрій МЕЛЬНИК