15 січня 2024 року, додому  у с. Нова Ободівка «на щиті» повертається  захисник – воїн-Герой  Максимишин Олександр Валерійович, 1984 р.н., який загинув  08 січня  2024 року в районі населеного пункту Терни  Краматорського району  Донецької області.

Звертаємось до жителів Ободівської громади  вийти з квітами, державними символами на зустріч воїнові-Герою востаннє та уклінно вшанувати його жертовний внесок у Перемогу.

Віддаймо шану Герою за його подвиг перед Україною, розділімо цю непоправну втрату із рідними загиблого. Подякуймо за мужність і патріотизм, за те, що захищав від російського агресора нашу  Батьківщину.

Траурний кортеж із тілом Максимишина Олександра Валерійовича буде прямувати  м. Гайсин  –  смт Тростянець (о 09.30 год) – с. Нова Ободівка  (10.00 год).

«Живий коридор» буде сформовано орієнтовно о 10 год  від в’їзду в с. Нова Ободівка  (вул. Шкільна) – с. Нова Ободівка (вул. Суворова до рідної домівки).

Чин відспівування Захисника буде проведено у Свято-Михайлівському храмі с. Нова Ободівка.

Церемонія прощання і поховання Героя відбудеться  на кладовищі с. Нова Ободівка.

Вічна пам’ять Герою, який  поклав своє життя за Батьківщину!

Наш Герой Олександр пожертвував своїм життям заради своєї країни та українського народу, щоб забезпечити майбутнє наших дітей та можливість жити у мирній вільній державі. Слава Герою!

За уточнюючою інформацією щодо прибуття траурного кортежу слідкуйте на сторінці громади у facebook.