Захід проведуть навесні, а зібрані кошти передадуть на допомогу Збройним силам України.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Організатори запрошують солістів-інструменталістів мистецьких шкіл, спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, а також студентів мистецьких ВНЗ усіх рівнів акредитації з різних регіонів України та країн закордоння. Конкурс відбуватиметься за номінаціями: «Дерев’яні духові інструменти» та «Мідні духові інструменти». Учасники змагатимуться у трьох вікових групах: 9 до 12 років, 13 до 15 років та 16 до 23 років.

Музичний конкурс відбуватиметься у два тури в приміщенні Вінницької дитячої музичної школи № 1 за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 21.

Заявки на участь у Конкурсі подаються в електронному вигляді до 10 березня 2024 року (включно) на електронну адресу: vin_venti@ukr.net

Деталі читайте у положеннях про конкурс.

Організатори VII Міжнародного конкурсу духової музики «VIN VENTI» – Вінницька міська рада, департамент культури міської ради, заклад «Вінницька дитяча музична школа № 1» та громадська організація «Простір майбутнього». Проводитиметься за підтримки: Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Національної спілки композиторів України, Асоціації виконавців на духових та ударних інструментах Національної Всеукраїнської музичної спілки.

Конкурс має благодійну складову – всі грошові надходження будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.