При вінницькій бібліотеці-філії №13 діє клуб «Поезія незламних». Він об’єднує людей різних професій та віку, які мають одну спільну рису — любов до українського поетичного слова.

На зібраннях панує атмосфера творчості, розуміння та єднання. Організатори зазначають, що створили клуб «бо сьогодні, як ніколи, є дуже важливим наше українське патріотичне слово».

— Січень став не лише початком року, а й зародження багатьох інших давно запланованих подій. Наша зустріч була присвячена «Зимовим читанням-чаюванням». А друзі, які не змогли завітати на зустріч особисто — долучились онлайн, але навіть віртуальний зв’язок не завадив відчути імпульси та поринути у чарівну атмосферу римованих рядків, — каже завідувачка книгозбірні № 13 та керівниця поетичного клубу Віра Лебєдєва. — Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким маємо можливість жити та творити.

Для любителів поезії повідомляємо, що засідання клубу відбуватимуться у другий четвер кожного місяця. Бібліотека-філія № 13 знаходиться за адресою: проспект Космонавтів, 39. Початок о 16.00.

Тел для контакту: 55-32-13, електронна пошта: lidrary.13.vmcbs@gmail.com