Завтра, 17 січня, на щиті в селі Голендри, що у Калинівській громаді, на землю своєї родини, повертається мужній воїн Щур Дмитро Васильович. Орієнтовно о 13:00 відбудеться служба у храмі Праведної Анни. Поховають мужнього воїна у селі Голубівка.

Щур Дмитро Васильович народився 19 лютого 1990 року у місті Славута Хмельницької області. У 1991 році родина переїхала жити до Бердичева, там закінчив школу, потім в ПТУ здобув професію кухар.

Строкову службу проходив в частині Національної Гвардії в місті Золочів. Після початку повномасштабного вторгнення у березні минулого року добровільно звернувся до ТЦК і був мобілізований у свою частину. Пройшовши курс бойової підготовки, перевівся у 4 Бригаду НГУ м. Гостомель, – інформує Калинівська міська рада.

Брав безпосередню участь у бойових діях на Сході України:

Бахмут, Хорошеве, Часів Яр.

В одному з боїв був важко поранений та отримав контузію, переніс складну операцію у Києві. 15 січня по дорозі до реабілітаційного центру у Полтаві у Дмитра стався внутрішній крововилив, життя мужнього воїна обірвалося, – інформують в Калинівській міській раді.

Бути похованим у селі Голубівка, біля матері була особиста воля Захисника.