ГО «Соціальний центр Вінниччини» спільно з Українським ветеранським фондом Мінветеранів за підтримки «МХП-Громаді» запускають грантовий конкурс бізнес-ідей «Підтримка мікропідприємництва ветеранів війни та їхніх родин: від ідеї до реалізації на Вінниччині».

Конкурс передбачено для тих:

– Хто повернувся з війни і мріє про власну справу.

– Хто повернувся з війни і має власний бізнес.

– Хто чекав з війни сина, чоловіка, батька, доньку, дружину, маму і бачить себе в підприємництві.

10 ветеранів або членів їхніх родин із громад Він­ниччини, чиї бізнес-ідеї буде підтримано незалежними експертами, зможуть отримати до 100 тис. грн для підсилення або започаткування будь-якого бізнесу.

Грантові кошти можуть допомогти побудувати теплицю для вирощування овочів чи розсади, придбати обладнання для майстерні чи СТО, облаштувати кав’ярню чи піцерію, чи втілити будь-яку іншу під­приємницьку мрію.

Мар’яна Нарожна, координатор проєкту:

«Одна з основних проблем, з якими зіштовхуються ветерани після повернення додому, — це пошук свого місця в житті громади, соціалізація та адаптація в суспільстві. Тому наш проєкт покликаний не лише допомогти ветеранам та їхнім родинам отримати нові знання та навички з започаткування та ведення бізнесу, а й дасть можливість приєднатися до бізнес-ком’юніті і стати проактивною частиною громади».

Положення, аплікаційна та реєстраційна форми, заявка — на сторінці ГО «Соціальний центр Вінниччини» у фейсбуці.

Дедлайн прийому заявок – 27 січня.

Протягом усього терміну реалізації проєкту переможці зможуть отримати менторську підтримку експертів щодо старту, ведення чи розвитку власного бізнесу.

Оголошення переможців заплановано на кінець лютого.

Проєкт реалізовується ГО Соціальний центр Вінниччини спільно з Українським ветеранським фондом Мінветеранів за підтримки Фонду «МХП-Громаді».