Тут для нього було «заробітчанство».

В інтерв’ю Telegraf виконавець розповів, що думає про позицію Винника, який під час повномасштабного російського вторгнення жодного разу не приїжджав в Україну. Він повідомив, що Винник вивіз з України кілька мільйонів євро.

«Винник взагалі мав малий стосунок до України. Багато років працював у Німеччині до того, як з’явився в Києві. Вже мав там кар’єру, співав у театрах. Мабуть, він повернеться до цього, як і виступав на німецькій сцені раніше. І буде жити, як і жив до того, як вирішив пару років у Києві працювати і пару мільйонів євро вивезти в Європу після виборів. І все. Буде цікаво, коли дізнаються, скільки він заробив на цих виборах, на яких всі програли. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили», — розповів співак.

В соцмережах по різному оцінюють таку судження співака.

Прихильники Винника переконують, що йому до Винника далеко, тому це просто заздрість. Посилаються на Магу, який переконує, що Винник «тихо але суттєво допомагає» ЗСУ.

Але є і ті, які засуджують Олега, що він жодного разу не приїхав до України і не висловив публічно свою позицію щодо агресії, не засудив її.

До речі, на Вінниччині живе священник, який є духівником Винника.

Він переконує, що артист не їде, бо йому не дозволяє здоров’я.

Андрій Власенко