Оригінальне освідчення в коханні у Вінницькій обласній філармонії відбулося прямо на сцені під час виступу симфонічного оркестру. І, здається, додало йому експресії.

Симфонічний оркестр філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України та культури Польщі Маестро Георгія Куркова разом із солістами – вокалістами того вечора радували слухачів оперними шедеврами Верді.

Звучали відомі твори, які й досі залишаються вершиною оперного мистецтва. Неочікуваним сюрпризом для всіх присутніх стало освідчення в коханні хлопця, який запросив на концерт свою дівчину.

«Якось зустрів неймовірну чарівну жінку, яка у всьому мене підтримує, допомагає. Я бачу як вона кохає мене і я її безмежно кохаю. Тому хочу зв’язати життя з нею. Чи будеш ти моєю дружиною?», – запитав хлопець запросивши кохану на сцену.

Певно, вінчання, весілля та застілля на молодих чекають найближчим часом. Бо дівчина відповіла: “Так”, якраз під звуки «Застольної» з опери «Травіата». Вітаємо чарівну пару, яка таким несподівано зворушливим чином продемонструвала вінничанам своє кохання.