На фото: Пилип Коляденко з мамою.

Син співака і хореографа Дмитра Коляденка та режисерки-постановника, хореографині Олени Коляденко Пилип Коляденко (учасник та співавтор гурту Kadnay) на подкасті Вдома поговоримо поділився історіями, коли йому було соромно за зіркових батьків.

Коли була Фабрика зірок мене так розлютило, коли батько там сидів у журі й у фіналі, коли ставить оцінку, такий типо ср*л я на те шоу, дістає кросівок і ставить його на стіл. Говорить про кросівки, робить свою роботу, шоу. І я сиджу в цей момент перед телевізором і кажу: „О Боже! Чому? Навіщо ти про кросівки? Там же людина, там вирішується людська доля. Вона співає для тебе. Чому ти не одягаєшся нормально?“», — розповів музикант.

Коляденко також пригадав, як його мама поголилася налисо. «Коротше, поїхали ми на тенісні збори. І мама зі мною. Були у Словаччині. І мама вирішує саме перед виїздом, якось там за день, поголитися налисо. Мені було 12 чи 13. Я приїжджаю, а вона ще й ліфчики не носить. Усі ставилися до неї, як до сестри. Зараз мені було б це супер приємно. Тоді я подумав: „Будь ласка, ні, це ж моя мама!“. Я пам’ятаю, що важкувато було, але потім звик, що це мої батьки», — згадав артист.

Пилип також розсекретив незвичайне захоплення батька: «Він займається картами Таро, я думаю, він супермайстер Таро. Іноді прошу тата зробити розклад. Так. І все збігається. Я реально дивуюся. Це просто веселощі, а не життєві якісь питання. Було таке, що я запитав його, чи співпрацювати мені з тими людьми, чи ні, наприклад. І коли сказав не співпрацювати, через місяць я зрозумів чому. Він узагалі каже, що він маг і чародій у третьому поколінні».