«33-й» з експертами провів власне розслідування

Як відомо, Іл-76 – це військовий транспортний літак, який перевозить вантажі, ракети, боєприпаси. Або військових, яких може розмістити в два ряди більше 100.

Отож неув’язка перша — маршрут літака, до приземлення в аеропорту Бєлгорода, пролягав через Сирію і Єгипет, інші далекі країни.

Одразу після падіння в російських телеграмканалах з’явились імена загиблих російських пілотів. Наголошувалось, що це кращий екіпах, який проявив себе у війні в Сирії. Доставлені тіла у морг Бєлгорода збігаються із кількістю загиблих у збитому літаку.

Склад епіпажу збитого ІЛ-76, про який рашисти під­няли такий ґвалт. Друкуємо мовою оригіналу.

— Командир Ил-76, 117-й воєнно-транспортний авиаполк Беззубкин Станислав, выпускник КВВАУЛ, служил в Сирии;

— помощник командира Ил-76, 117-й военно-транспортный авиаполк, Чмырев Вадим, выпускник БВВАУЛ;

— бортовой радист Ил-76, 117-й военно-транспортный авиаполк, Саблинский Игорь;

— штурман Ил-76, 117-й военно-транспортный авиаполк, Высокин Алексей, выпускник ЧКВАИШ;

— бортинженер Ил-76, 117-й военно-транспортный авиаполк, Пилуев Андрей, выпускник ИВВАТУ, участник захвата Крыма и оператор в Сирии;

— борттехник Ил-76, 117-й военно-транспортный авиаполк, Житенев Сергей.

Про жодного військовополоненого українця мова не йде. Їхні тіла що — випарувались? Пригадайте збитий терористами Гіркіна літак малайзійських авіаліній. Там також було попадання «Буком». І тіла падали, ще Гіркін коментував: «летят птички»…

Росія хоч і підняла ґвалт в ООН, не надала Раді безпеки ООН доказів того, що на борту військово-транспортного літака Іл-76 були військовополонені українці, і відкидає вимогу проведення міжнародною комісією розслідування того, що сталося під Бєлгородом 24 січня.

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов нагадав, що на засіданні Ради безпеки ООН заступниця генсека цієї орга­нізації заявила, що Організація Об’єд­наних Націй не може встановити, чи були на борту російського військово-транспортного літака Іл-76 українські військовополонені.

«Три супроводжуючих рашисти для такої кількості полонених — нереально, мінімум — 20», — таку логічну думку висловив колишній український військовополонений Макс Колесников. І дійсно, як таку кількість — 65 полонених, ще й військових, – могло супроводжувати три людини? Бо ж комусь потрібно ще керувати тим літаком!

Окрім думки нашого військового, є й такі моменти: чому русня не «хизується», як завжди фото-, відеорепортажами з місця події, що мало б підтвердити наявність тіл? Ви бачили те єдине відео курам на сміх — десь далеко стоїть літак і до нього їдуть машини з мигалками. В час цифрових технологій показати ці фото, наче з Місяця!

Буквально протягом 10 хвилин після падіння російські посадовці з трибуни виступали з підготовленим текстом про «українську диверсію». Дивно, правда? Точніше — НЕ дивно.

І як завжди в штангу топорної ІПсО вдарила примадонна путінізму пропагандоска Симоньян. Во­на з пафосом оприлюднила ні­бито список тих, хто був на цьому літакові і загинув із числа військовополонених…

Сильно? Страшно? Та тільки коли піддали аналізу список, то вийшло, що половина з нього — вже обміняні раніше військовополонені.

Можете глянути на нього (на фото). Підкреслені червоним — вже обміняні. Там, до речі, є обміняні подоляни.

Тому очевидно, що ця груба ІПсО, яка, як і про лабораторії з виробництва коронавірусу в Україні, бойових птахів і комарів, які кусають рашистів на лінії фронту і вони кам’яніють, буде розповсюджуватись і клепатись. Але час для доказів втрачений.

Далі — ІПсО і вигадки. Цинізм і дно рашистів, які грають на долях тих, кого так чекають в українських домівках! Сатанистами — із їхніми біснуватими фюрерами, які не мають нічого святого.

«Росія не виявляла готовності передати Україні тіла полонених, які нібито були на борту ро­сійського Іл-76, що розбився під Бєлгородом 24 січня, — ГУР.

Якщо підтвердиться найгірше, зробимо все можливе, аби забрати наших захисників зі щитом чи на щиті.

Є ймовірність того, що літак перевозив і боєприпаси, і полонених, яких використовували як живий щит. При цьому реакція росії та обставини катастрофи були провокативними, адже режим тиші не був оголошений над Бєлгородом» - речник ГУР Юсов.

Вже відомо, що ЗСУ знищили 11 ро­сійських «топових» літаків з початку повномасштабного вторгнення.

Також наші бійці змогли по-шкодити 14 важливих лі­таків. Йдеться про стратегічну та військово-транспортну аві­ацію, а також літаки далекого радіолокаційного виявлення та управ­ління.

— Ми збивали і будемо збивати всі військові та повітряні цілі ворога. І не віритимемо ніяким ІПсО,— заявив командувач ПС ЗСУ Микола Олещук.

Слава Україні.

Андрій ВЛАСЕНКО