Побратими Гри­горія Зозулі, ді­знавшись про по­биття його при­йомної доньки нар­депом у Він­ниці, звернулись до «33-го» із від­критим листом.

«Ми, воїни бригади, яка більше року боронить передові рубежі на фронті біля Бахмута, шоковані побаченим відео та заявою молодої жінки Діани про те, що її побив нардеп Мейдич.

Вимагаємо негайно притягнути до відповідальності того, хто, отримавши бронь, ховаючись за значком нардепа, воює з жінками в тилу.

Скажіть, то це для цього ми тут, в холоді і болоті, стоїмо у смертельному двобої з ворогом, щоб такі качки без совісті і честі піднімали руки на жінок?

Де поліція?

Ми звертаємось до лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко негайно вжити заходи. Ви ж жінка, мати, то чому досі немає реакції на такі дії вашого керівника осередку «Батьківщини» у Вінницькій області? Колеги по фракції, комфортно з таким сидіти поряд?

Поцікавились та дізнались, що у фракції «Батьківщина» у Верховній Раді є три генерали. І це ви, чоловіки, які розуміють, що таке честь, пройдете повз такий негідний вчинок стосовно беззахисної жінки, в якої порок серця? Мати якої десятки років очолювала вашу партію у Вінницькій області і є її діючим депутатом обласної ради?

Ви і далі будете простягувати руку чоловікові, який в час війни не воює за Україну, як заявляв перед виборцями, а з жінками?

Вимагаємо зняти бронь із депутатів, у яких «руки чешуться» та які засиділись та перезасідались у кабінетах, та відправити на фронт. У них є чим воювати та за що воювати. Нехай очолять відділення та прийдуть нам на підмогу «в повній екіпіровці». А битись, як бачимо, вони вже навчились.

Чекаємо. І вимагаємо негайно розслідувати справу та покарати нардепа, який, на нашу думку, пробив дно».

Воїни з передової
Підписи