На жаль, під час бойових дій на фронті автівки – це розхідний матеріал. Вони попадають під обстріли, підриваються, виходять з ладу через надмірну експлуатацію. Потреба у надійному транспорті у “гарячих точках” є завжди, тож працівники органів прокуратури Вінниччини придбали та передали захисникам черговий позашляховик.

Дизельний позашляховик Nissan Navara їде на допомогу захисникам. Гроші на його купівлю, ремонт та повне технічне обслуговування зібрали та оплатили працівники органів прокуратури Вінниччини.

Керівник обласної прокуратури Олексій Химченко вручив ключі від автівки військовослужбовцю, який вже чотири роки захищає кордони України, – інформує пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Вінницька прокуратура передала ще один позашляховик захисникам на фронт
Від імені колективу Олексій Химченко подякував оборонцеві за незламність та героїзм. Він побажав, аби автівка довго використовувалась при виконанні завдань з оборони країни від російської збройної агресії.

Нагадаємо, Вінницька обласна прокуратура продовжує опрацьовувати запити від бійців ЗСУ. Найчастіше військовослужбовці просять допомогти з дронами, тому ще дві “бойові пташки” полетіли від вінницьких прокурорів на передову.