Кондитерка з Калинівки приготувала гречаний медовик.

Аліна Бурик вразила суддів кулінарного телешоу та стала учасницею “Мастер шеф”. Дівчина приготувала гречаного медовика з солоною карамеллю, сметанно-вершковим кремом та обліпиховим курдом і отримала три заповітних “Так”.

Про це повідомляє видання Калинівка.City.

Готувати десерти Аліна розпочала ще зі школи. Всі ці роки дівчина не переставала вдосконалюватися у кондитерському ремеслі й мріяла про те, що одного разу потрапить на найвідоміший кулінарний телепроєкт країни. Протягом останніх п’яти років 25-річна калинівчанка щороку подавала заявки на “Мастер шеф”, але пощастило лише цьогоріч.

Перед відбором Аліна розпочала для себе кулінарний марафон “100 рецептів за 100 днів”, де готувала страви із книги суддів “Мастер шеф” Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського “100 рецептів на кожен день”. Тому дівчина вирішила, що готуватиме саме ту страву, на день якої припадуть зйомки.

Передусім Аліну турбувало те, чи встигне вона приготувати страву за відведений час. Дівчина зізналася, що тренувалася відтворити завдання вдома, але 45 хвилин виявлялося замало. Проте вона все ж впоралася.

Незмінний суддя телепроєкту “Мастер шеф” Ектор Хіменес Браво оцінив кулінарний витвір калинівчанки Аліни Бурик та назвав його “ідеальним десертом”. “Від мене абсолютне  “Так!” – сказала й інша суддя проєкту – Ольга Мартиновська. Також учасницю підтримав і Володимир Ярославський та вручив їй білий фартух.

“Не можна так говорити, але це вже моя фаворитка”, – сказала в ефірі про Аліну суддя телепроєкту Ольга Мартиновська.

Нагадаємо, у попередньому сезоні “Мастер шеф” брала участь вінничанка Вікторія Науменко. Жінка підкорила суддів своїми особливими кондитерськими виробами.