Деякі періоди життя покійного Віталія Білоножка були непростими.

Співачка Світлана Білоножко розповіла про життя свого покійного чоловіка Віталія. Під час розмови з Дмитром Гордоном вона згадала молоді роки Віталія Білоножка і те, як він бився за дівчат.

Світлана розповіла, що одного разу у її покійного чоловіка була бійка з Віктором Ющенком, проте на той момент Віталій ще не був народним артистом України, а Ющенко – президентом.

Білоножко зазначила, що її чоловік зустрічався з дівчатами, які раніше перебували у стосунках з Ющенком. Через це у них і виникали конфлікти.

“Він мені це розповідав. Казав: “Найцікавіше, що всі його дівчата переходили до мене… Подивись”. Він роздягався, а у нього там ножові поранення, там, там, там. Бійки були не на жарт!” – зізналася Світлана.

Вона додала, що Віталій завжди подобався дівчатам. І він їй говорив, що в таких бійках завжди перемагав, тому дівчата і діставалися саме йому.

Пізніше Віталій Білоножко і Віктор Ющенко помирилися. Більше того, екс-президент України навіть приходив на день народження Віталія.

“Його всі любили. Пам’ятаю, коли 65 років його святкували, всі президенти прийшли. Настільки це приємно було. Ось просто їм хотілося до його тепла доторкнутися, відчути цю ауру доброзичливості, людяності”, – додала артистка.