З 20 лютого Сервісні центри МВС Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей об’єднали в один підрозділ. Нововведення пов’язані з оптимізацією роботи.

Про це повідомляють на офіційному сайті.

“Наразі проводиться технічне налаштування для забезпечення ефективної роботи структури. Впродовж кількох днів у сервісних центрах МВС Вінницької області можливо спостерігатимуться затримки у наданні адміністративних послуг. Як і раніше, громадянам доступні послуги з реєстрації транспортних засобів, складання іспитів, обмін національного та видача міжнародного посвідчення водія”, – йдеться у повідомленні.

Зміни відбулися і в межах Вінницької області. Відтепер сервісний центр МВС у м. Могилів-Подільський надає послуги в місті Шаргород. Він розташований за адресою: вул. Героїв Майдану, 224.

Крім того, з 20 лютого, екзаменаційна діяльність з Тульчина переноситься до Гайсина. Ці зміни пов’язані з віддаленістю деяких населених пунктів та покращенням територіальної зручності.

У Вінницькій області приймання теоретичних та практичних іспитів здійснюватиметься у трьох сервісних центрах МВС:

м. Вінниця;
м. Шаргород;
м. Гайсин.

Інші сервісні центри МВС надаватимуть громадянам усі доступні адміністративні послуги, крім екзаменації.

Нагадаємо, у 2022 році за схожим принципом об’єднали управління лісового та мисливського господарства Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей та створили Центрально-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства з центром у Вінниці.