Ми вже писали про викриття НАБУ його оборудок. І ось новий етап цієї резонансної справи.

Свого часу він із «політтехнологом» Миколою розкручував на Вінниччині власний міні політпроект Блоку Порошенка (пам’ятаєте, особи не подільської національності, шедевр невігластва). І навіть зазіхав на крісло губернатора. Називав себе «жертвою репресій».

До речі, він в час Майдану сидів у СІЗО, бо підозрювався у несплаті податків та шахрайстві.

Але «умілі ручки» з оточення зуміли так обставити справу, що його видали за політичну жертву і випустили в часи Майдану із ув’язнення.

І чоловічина одразу піднявся так, що зумів стати одним із найближчих соратників Порошенка.

Він зайшов у ВР від Блоку Петра Порошенка.

Про його жлобство і те, як він приписувався у батьків у Липовці, щоб утаїти нерухомість, і ту, що в країні, столиці, і за кордоном, легенди ходили. І те, як розлучався з дружинами. Ось наприклад, одна із них, з якою був де юре розлученим, в своєї сестри орендувала в Лондоні з дітьми будинок… більше як 600 кв.м.

Вірите? Жила там точно! Але кому належав насправді такий огромезний будинок в місті де найдорожча нерухомість у світі? Здогадались?

Ще цей нардеп відомий тим, що задекларував найбільше налу серед тогочасних депутатів ВР. Чого б це раптом, так «відкрився»?

Знаючі люди повідомляли нашій редакції – це тому, що йому віддали «кришувати» валютників центру України. То цей нал мав нелегально бути «обмінним фондом»

Та і тут був проявлений креатив нардепа. Знаєте який?

Він чи не усіх своїх помічників зробив нелегальними міняйлами валюти. Чи навпаки валютників зробив помічниками.

Як вам такі нардепи? І тут держава платила свої кошти! За….сь.
Цікаво, що очевидних махінацій, деякі з яких навели вище, під час перебування підозрюваного екснардепа в Україні ніхто не помічав.

І лише коли Русік, кажуть, вивів усі кошти за кордон, заховався чи то в Кореї чи то Таїланді, помітили?

А Русік часу не гаяв. Одружився вчергове на місцевій чи то тайці чи кореянці.Став батьком новонародженої дитини…

Ось що повідомляють правоохоронці:

«НАБУ оголосило у розшук екснардепа від партії «Блок Петра Порошенка» Руслана Демчака у справі про зловживання владою або службовим становищем.

Будучи нардепом від “Блоку Петра Порошенка” у ВРУ 8 скликання, Демчак отримував компенсацію за оренду житла в Києві (225 тис грн), хоча мав приватний будинок в Крюківщині, що під Києвом. Про підозру Демчаку повідомили заочно, оскільки місце його перебування не встановлено.

Раніше Офіс Генпрокурора повідомив Демчаку про підозру у маніпуляціях на фондовій біржі та легалізацію майна, отриманого злочинним шляхом. За даними слідства, Демчак, обіймаючи посаду заступника голови Комітету ВРУ з питань фінансової політики і банківської діяльності, за попередньою змовою із директорами двох приватних підприємств, виступив пособником у маніпулюванні на фондовій біржі учасникам фондового ринку. Це призвело до отримання депутатом незаконного інвестиційного прибутку у розмірі 20 млн грн.

Хто знає цього нардепа «лічно», переконаний, що ось це, що випливло – крапля в морі…

Та тільки чи повернуть Русіка з таких далеких світів додому уже в кайданках?
Питання риторичне.

А тим часом його соратник Микола розкручує черговий політпроект.

Як думаєте, чи не профілонить його з таким шлейфом від втікача – Демчака?

Запитання до Миколи:
Коля, скільки ти таких банерів і листівок з цим пройдисвітом випустив та розмістив у ЗМІ? І якою була «ціна питання».

Андрій Власенко