І все таки, якщо вам доведеться в ці дні їхати на Південь області чи в напрямку Молдови і Кишинева через Могилів-Подільський будьте дуже уважні та обережні.

Бо це не треш за Гайсином, але Весна-Страшна і на цих кілометрах «сталінки»!!!

Зокрема, на спуску-підйомі за Жмеринкою по міжнародній трасі із Вінниці на Кишинів асфальт після фури 28-го березня вилетів так, що водієві довелось втікати на зустрічну… Було страшно!!! Але все обійшлось за виключенням «підбитого» авто…

І вже за 90 км від обласного центру зустрічаємо справжній хіт – ямковий ремонт у Вендичанах… Виходимо, вітаємось, представляємось і все починається із мирного питання “Чи довго ці латки простоять?»

Далі лише класика в стилі «Дурні та дороги…» Бо як ще можна сприймати цей шок від дорожників на президентській та прем’єрській Вінниччині? Виявилось, що журналісти, активісти, водії та просто громадяни України – всі ми «Мішаємо їм латати ногами дорогу!!! І якщо поставити у Вендичанах серед білого дня просте запитання «Чи довго простоять латки за наші гроші?» то готуйтесь почути шокуючі «Ви хто? Чого нас знімаєте? Скільки треба простоять! Не мішайте працювати! Воно вам треба?» А далі, коли ти все таки прагнеш отримати відповідь від працівників дорожніх служб, які отримують бюджетні гроші та зарплати, чуєш совково-жлобські образи-відмази «пішов нах…, мудак і хто дав право знімати!??»

Ось такий привіт всім водіям, керівникам Укравтодору та центральній «вінницькій» владі, яка обіцяє реформи, нові дороги і єврокомфорт ми зафіксували 28 березня об 11.35 у Вендичанах на залатаному клаптику міжнародної траси Вінниця-Могилів-Подільський-Кишинів. Просимо вибачення за ненормативну лексику, бо після 90 км коктейлю із шматочків автобану та трешових ям просто дістало це хамство! І де ці дороги?

З проводу поведінки та стилю спілкування дорожників у Вендичанах 28 березня ми звернулись до керівника САД Вінниччини – начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області.

– Ігор Євгенійович, вчора ми вам телефонували із траси під Вендичанами із приводу ось таких кадрів! До вечора всі латки вже розїздили як і не було ремонту… Про стиль спількування судіть самі. На жаль, довелось відкрити словесний захист і, навіть, мат коли нас ваші підлеглі вже обклали з ніг до голови…, – запитали ми у Ігоря Корольчука.

– Я вже бачив… У понеділок проведу бесіду з керівниками підрозділів з приводу людського спілкування Сьогодні та завтра проведемо перевірку цих робіт, – коротко через Меседжер відповів начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області.

До речі, за першу добу відео із www.www.33kanal.com «ДУРНІ ТА ДОРОГИ… Це Шок від дорожників на Вінниччині!» вже переглянуло 13 тисяч читачів соцмереж… Про результати службового розслідування по шокую чому випадку у Вендичанах читайте в газеті «33-й канал»…