На фото: Так виглядає обміняний Іонафан із Кірілом з його орденом

Нагадуємо, що митрополит Іонафан вже засуджений за антиукраїнську діяльність.

Обміняний на двох греко-католицьких священників на прохання Папи Римського та ще вісьмох цивільних. А тим часом він продовжує бути очільником Тульчинськоі єпархії УПЦ МП?

У це важко повірити, але це повідомляє його соратник архієпископ Сергій, який супроводжував митрополита на усіх судах і якому той заповідав усе майно. Але його конфіскували рішенням суду.

Нагадуємо, що і архієпископ Сергій Аніцой (УПЦ МП) позбавлений громадянства України Зеленським, як і 19 очільників УПЦ МП через те, що мають громадянство РФ.

І Онуфрій та УПЦ ні пари з вуст?

Засуджений за зраду і обміняний митрополит Іонафан продовжує управляти своєю єпархією на Вінниччині з москви. Про це написав єпископ Ладижинський Сергій, права рука митрополита Іонафана, повідомляють священники МП і наводять його звернення у соцмережах.

Напевно Сергій дуже хоче так само героїчно повторити шлях свого наставника, щоб угодити центру?

А так – виснажені українські священники, яких повер¬нули з полону рф

А тим часом сайт Веселий піп, який приписують священнику Клименку, до речі, УПЦ МП, пише про безсоромні речі:

– Ну і не забувайте про головне, заради чого Іонафан був у Церкві. Це вибиті з парафій фінансові ресурси, нескінченні крадіжки церковного майна, махінації з грошима та майном єпархії та те, про що написав один із впливових священників:

«Мені один священник із Тульчинської єпархії розповідав, як той сексуально його домагався. Архієрей наполегливо попросив священника зробити масаж, бо нібито сильно боліла спина, і під час масажу почав до нього лізти. Той грубо відмовив. В результаті священник був знятий з посади благочинного».

І про ці сексуальні походеньки співучого митрополита знала вся Церква.

А ось як о. Кирило Говорун відгукнувся про звільнених греко-католицьких священників та про молитовний сніданок:

«Вчера в Киеве был молитвенный завтрак с участием руководства страны и церквей. Устроен он был по образу и подобию такого же завтрака в Вашингтоне. В Киеве тоже было много американских политиков. Одним из центральных моментов завтрака стала презентация освобожденных греко-католических священников. Зеленский лично поговорил с ни­ми, а также громко поблагодарил Ватикан за содействие. Я тоже подходил к этим священникам. Выглядели они скверно — не похожие на самих себя до плена. Не то что еще один «узник» митр. Ионафан. На сайте Моспатриархии его бы хоть пофотошопили, что ли, чтобы стереть с него холеность».

Ось так — за допомогою Папи Римського соратник Кіріла потрапив до рф. Виконавши свою місію в Україні. Де тут ти, Боже?

Як відомо, на цьому тижні відбувся обмін 90 на 90 військовополонених за сприяння ОАЕ. Додому повернулося 6 хмельничан та вінничанин з Липовецької ТГ Владислав Деркач. 10 цивільних, з них 2 священники обміняли на митрополита Іонафана.

А ось, що він стверджує зараз