Український продюсер Ігор Кондратюк поставив на місце скандального білоруського репера Серьогу, який цинічно набрехавСуддя “Х-Фактора” репер Серьога назвав українців нацистами про “нацистів” в Україні.

Свого часу репер працював на одному з українських розважальних талант-шоу, де, до речі, був і Кондратюк. Нині скандальний Серьога ходить по російських пропагандистських програмах та цинічного видає порції брехні про українців. Цього разу репер заявив, в Україні нібито всі “нацисти”. Ба більше, цим він ще й виправдав викрадення своїх синів, мовляв, забрав хлопців від матері та вивіз за кордон саме через це.

“Я з тривогою почав спостерігати, в якому оточенні їх виховують. Я розумію, що тут йдеться про вибір цінностей, про те, в якій картині світу вони будуть дорослішати. І вибір там між відповідальним підходом і підходом, де не так багато відповідальності, між патріотичним і ліберальним. Якщо коротко висловитися, я не хотів би, щоб моїх синів виховували нацисти. І тому ми домовилися з їхньою мамою, що я буду їх виховувати”, – видав порцію маячні репер.

Новину не зміг оминути Ігор Кондратюк, який і не один рік працював зі скандальним виконавцем. Шоумен зазначив, що у Серьоги “не все добре з головою”, якщо він верзе такі нісенітниці, або ж за нього міцно взялася ФСБ.