Виконавча служба «наїхала» на екс-начальника обласної міліції, колишнього депутата облради і нинішнього керівника тюрем в 6-ти областях генерала Василя Дремлюгу!!! І вимагає від нього сплачений штраф у 2-кратному розмірі за порушення правил паркування ще 8 березня 2017-го року!!!

– Минулої весни на День жінок я справді став на проспекті Юності за квітами, і на мене склали протокол 8-го березня на 255 гривень! А вже 14-го березня я сплатив той штраф як законослухняний громадянин! Ось чеки… Нікому я не дзвонив, «блат» не включав, бо порушив і заплатив, — розповів генерал Василь Дремлюга. – І думав, що на цьому мої «гріхи» скінчились! Але я помилявся, бо в системі обліку штрафів, певно, бардак або на генералів не виконаний план із «полювання»? 26-го березня вже

2018-го року, більше як через рік після того «вітання», мені прийшов лист від виконавчої служби! І, згідно з ним, я маю сплатити вже 510 гривень штрафу. Тобто у подвійному розмірі!

Як це розуміти – не знаю… Бо таке відчуття, що кожної весни Дремлюзі буде приходити штраф! У виконавчій службі на Замості мені пояснили, що це новий протокол на «старий» штраф… Чесно кажучи, я шокований і буду писати начальнику патрульних Усеїнову офіційного листа! Бо минув уже рік і один місяць із часу того порушення, за яке чесно сплатив штраф! Але такого анекдоту за роки роботи в міліції ще не чув! Добре, що хоч мільйон не нарахували!

Ось як пояснив цю скандальну ситуацію керівник ПП Вінницької області:

– Ми не полюємо на генералів, і Василя Дремлюгу я зовсім не знаю, бо не місцевий! Якщо він порушив правила, то мав, як всі, сплатити штраф, — зазначив Редван Усеїнов. – Якщо вчасно сплатив, то питань до нього не може бути… А якщо у виконавчої служби відсутні докази сплати, то вона і нараховує пеню! Тому тут до нас претензій не може бути, бо це робота іншої структури… Щось вони могли не підтягнути по системі, щось забути чи прогавити! Тому зберігайте чеки про сплату!

– А якби генерал купив путівку і його «тормознули» в аеропорту за старий штраф? Хто б тоді відповідав за зіпсовану відпустку?

– Такого бути не може… Але перед виїздом за кордон для 100-відсоткової впевненості все-таки варто перевірити свою інформацію у виконавчій службі.

З’ясувати всі деталі та хто винен у повторному «генеральському» штрафові, можна буде лише після перемовин у «силовому трикутнику» Василь Дремлюга — Редван Усеїнов — виконавча служба!