Відділ комунікації поліції Вінниччини повідомив про затримання двох раніше судимих зловмисників віком 54 та 34 роки 16 серпня після вчинення ними  чергового злочину. Вони вночі проникли на територію офісного приміщення у Вінниці, зламали сейф директора товариства і викрали майже 400 000 гривень.

«Фігурантів також підозрюють у вчиненні ще двох аналогічних злочинів у Вінницькому районі – крадіжки з автосервісу 90 тисяч гривень та з магазину 50 000 гривень.

Також у поліції є докази причетності чоловіків до ще 4 злочинних епізодів.

Під час проведення за їхніми місцями проживання обшуків, слідчі вилучили близько 300 тисяч гривень в національній та іноземній валюті, ноутбуки, викрутки, фомки, гідравлічний інструмент, одяг, взуття, яким вони користувались під час вчинення злочинів.

Викрили зловмисників оперативники Управління карного розшуку спільно з колегами з поліції Вінницького району», – інформують у поліції.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

На період досудового розслідування суд обрав їм запобіжні – тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у сумі 2 000 000 гривень.

Досудове розслідування у кримінальних проваджень здійснюють слідчі Відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури. Такий злочин карається позбавлення волі на термін до 8 років.