– В черговий пакет допомоги нашій рідній 120-й Вінницькій бригаді ТрО увійшло обладнання та авто, яке запитували військові. Це дрони-камікадзе розміром 7 дюймів із карбоновим корпусом і збільшеною батареєю. Автомобіль-холодильник Мерседес в чудовому стані. Та 17 тисяч сухих душів, які вкрай необхідні нашим захисникам на передовій., – зазначив 20 серпня секретар ВМР Павло Яблонський. – Наш гуманітарний штаб надалі працює над запитами підрозділів, де героїчно служать наші земляки.

В свою чергу головний сержант 120-ї Вінницької бригади ТрО Сергій Якубовський додав:

– На фронтах гаряче, а тому бійці нашої бригади потребують постійної підтримки в плані забезпечення. І ми її дійсно маємо від громади міста та області.  Сьогодні отримали чергову партію дронів, які будуть палити окупантів. Спецавто буде використовуватись за призначенням. А душі допоможуть хлопцям підтримувати гігієну у вкрай важких польових умовах., – сказав Сергій Олександрович. – Турботу земляків – керівництва області та міста, кожного патріотичного громадянина ми дійсно відчуваємо. Бо кривава битва за Україну триває і я від імені бригади закликаю всіх – підприємців, бізнес, владу та благодійників долучатись до наближення нашої Перемоги. Дякую за кожен дрон і кожне авто. Вони нам вкрай необхідні.  Слава Україні.

Нагадаємо, що вчора поліція Латвії у Вінниці передала військовим і поліцейським із фронтових районів 20 автомобілів із свого автопарку.