Ось що розповідає його духовний натхненник Володимир Бевз:

– Друзі!

14-15 серпня 2024 року ми здійснили 64 волонтерську поїздку до воїнів Збройних Сил України, відвідали бійців 70 батальйону 101 бригади, яка боронить Україну в одній з найгарячіших точок України. Поїздку організували Волонтерський центр імені Олександри Бурбело при Вінницькому національному технічному університеті та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Струна на арфі України».

Дякуємо Вікторії Войтко, яка організувала і здійснила поїздку. Щиро вдячні Анатолію Кучеру, який збирав волонтерську допомогу і на своєму бусі доставив її бійцям, також перевіз автомобіль «Багі».

Доставлено і передано в батальйон волонтерську допомогу: автомобіль багі після ремонту, дрони, обладнання технічного забезпечення, РЕБ, Старлінк, ноутбуки, планшети, маскувальні сітки, кікімори, ноші, окопні свічки, лопати, робочі рукавиці, килими, подушечки, плетені і шиті килимки для сидіння, рушники, футболки, штани, білизну, військову форму, жилетки, швейні вироби, термоси, продукти харчування, м’ясні консерви, тушонки, сало, варення, овочеву консервацію, крупи, макарони, олію соняшникову, мед, воду питну, чай, каву, смаколики, медичні засоби, ліки, вологі серветки, засоби гігієни.

Висловлюємо щиру вдячність Світлані, Віктору, Павлу і Миколі Телішевським за постійну потужну допомогу нашим воїнам та ремонт автомобіля з передової.

Щиро вдячні благодійній організації «Колективна допомога та логістика» і Юрію Ткаченку за передане спеціалізоване військове спорядження, дрони, РЕБ, Старлінк, ноутбуки, планшети.

Дуже дякуємо Павлу і Ліді Юрченкам з Естонії за передані комплекти військової форми. Дякуємо Сергію Бондарчуку за доставку гуманітарної допомоги в Україну.

Щиро дякуємо Юрію і Вірі Зверянським за передані дрони і засоби спеціалізованого військового спорядження.

Дякуємо дуже Гуляренку Руслану за переданий дрон.

Вдячні щиро Антоніні Петренко, Наталії Горовенко та її синам Кості і Богдану, усім волонтерам с. Дубовець Немирівської міської громади Вінницького району за виготовлені і передані для наших захисників м’ясні консерви, тушонки, сало, смалець.

Дякуємо дуже Громадській організації «Шотландія-Україна» та Андрію Харланову за передані продукти харчування, каші швидкого приготування, крупи, чай, каву, воду питну, олію соняшникову, рушники, футболки, штани, білизну, термоси.

Дуже вдячні волонтеру Вірі Ящук і Благодійному фонду «Теплі обійми України» (Вінниця) за передані плетені і шиті килимки, подушечки, швейні вироби, тактичний одяг, білизну, ліки.

Висловлюємо щиру вдячність Благодійній організації «Міжнародний благодійний фонд «Берегиня країни», військовому волонтеру Олені Мед, СТО 88 та Костянтину Тимофієнку за ремонт багі.

Щиро вдячні волонтерам Комунального закладу «Вінницький ліцей №19», активістам громадської організації «Надійний тил», вчителю Віктору Могучу, вчителям і учням ліцею за передані лопати, подушечки, жилетки, швейні вироби, робочі рукавиці, білизну і засоби маскування.

Велика подяка Волонтерській організації «Ми разом» з ТРЦ S)mall і Катерині Марценюк за передані маскувальні сітки, плетені килимки, продукти харчування, чай, каву, медичні засоби, ліки.

Вдячні щиро Спілці Ветеранів АТО (м. Ладижин Вінницької області) та Ірині Зеленецькій за передані для бійців маскувальні сітки, кікімори.

Висловлюємо щиру вдячність за постійну фінансову допомогу, надану для придбання потрібного військового обладнання – керівнику Турклубу «Бідняжка» Вадиму Базалицькому, Аліні Чан, Петру Боднару, Олександру Морозову, Зої Шапкіній, Ірині Хазівалієвій, Ларисі Марусан, Алісі Зарядовій, Світлані Яремко, Оксані і Руслану Заблоцьким.

Дуже дякуємо заступнику генерального директора ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «СЕНС ЛТД» Олені Шеванюк за постійну допомогу, за передане пальне для нашої 64 волонтерської поїздки до бійців на передову та ремонт автомобіля з передової.

Як завжди нам допомагала легендарна вівчарка Баді, збирала з нами волонтерську допомогу та доставила її на передову бійцям.

Все буде Україна! Разом до Перемоги!