Безугла написала заяву про відставку з посади заступника голови Комітету Ради з питань національної безпеки та оборони

Нардепка просить зробити її членом комітету із зовнішньої політики.
Нардеп Ярослав Железняк у Telegram
“Парламент звільнив Марʼяну Безуглу з посади заступника (голови – ред.) комітету з питань оборони та навіть члена комітету. ЗА – 252”.
5 січня 2024 року комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити нардепку Мар’яну Безуглу від посади заступника голови комітету.
10 січня спікер парламенту Руслан Стефанчук достроково завершив засідання парламенту після того, як група народних депутатів заблокувала трибуну з вимогою поставити на розгляд питання про відкликання Безуглої. Він заявив, що звільняти Безуглу з посади заступниці голови комітету з нацбезпеки, оборони та розвідки можна буде лише після відповідного рішення погоджувальної ради депутатських фракцій і груп.
5 липня член комітету ВР з питань нацбезпеки нардеп Федір Веніславський заявив, що подасть на Безуглу заяву до Державного бюро розслідувань, оскільки на його думку, вона розголосила інформацію із закритого засідання комітету.
17 липня Безугла вийшла з фракції “Слуга народу”.
17 вересня Мар’яна Безугла подала заяву про звільнення з посади заступниці голови комітету з питань оборони і просила перевести її до комітету з питань зовнішньої політики.