путіністів Наташі Корольової і Тарзана – Архип Глушко нещодавно одружився з Мелісою Фокс, яка раніше була стриптизеркою. Зіркові батьки зустріли дівчину не найкращим чином.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, путіністи намагалися позбутися Мелісси не тільки через її минуле. Дізнавшись про серйозні проблеми Мелісси з кістками черепа, подружжя зазнало шоку, щоб виправити положення нижньої щелепи, дівчині тепер потрібна операція. Також відомо, що Корольова і Тарзан сподівалися, що Архип зробить інший вибір, але з часом змирилися з коханою сина.

Шанувальники путіністів помітили, що на весіллі не було мами зрадниці – Людмили Поривай, яка живе в США і, за чутками, в конфлікті зі своїм зятем через різні погляди на війну в Україні.
Як розповіла Корольова російським пропагандистам, її мама захворіла і тому не змогла бути присутньою на урочистості.

“Мама Люда хотіла прилетіти, був квиток, але вона захворіла, вірус якийсь. Ні, все нормально, але перед вильотом вона прямо дуже… Але ж це переліт і переліт далекий. Її чекали, ми сподівалися, що вона долетить, але ось так”, – поділилася артистка.

Зазначимо, нещодавно Наташа Корольова потрапила в черговий скандал, здається, їй оголосили своєрідний бойкот. Артистку вирізали з трансляції святкового концерту в Кремлі.

А також з’явилася інформація, що в чоловіка Наташі Корольової Тарзана почалися проблеми в роботі й вистави за його участю почали скасовувати.
Що, годили та не догодили путлеру?