Життя В’ячеслава Добриніна обірвалося в одній із лікарень Москви, куди він незадовго потрапив. Так, наприкінці вересня в нього стався інсульт, через який його госпіталізували. Вже 1 жовтня композитор помер. Йому було 78 років.

Добринін мав серйозні проблеми зі здоров’ям, через які він останнм часом майже не з’являвся на публіці. Він переніс три інсульти. Перший стався 2020 року після концертів, які були присвячені 50-річчю його творчості. Після того він завершив кар’єру та уникав публічності.

В’ячеслав Добринін – відомий російський співак і композитор. У його творчому репертуарі є чимало хітів, зокрема “Синий туман”, “Ягода малина”, “Не сыпь мне соль на рану” та багато інших. Багато його пісень стали шлягерами, які в мережі збирали по 8 – 10 мільйонів переглядів. Його пісні охоче виконували інші відомі співаки.

Що Добринін говорив про війну – невідомо, адже в останні роки життя він не був публічним. Утім, за час своєї творчої діяльності він неодноразово давав концерти в Україні, а також в інтерв’ю завжди тепло відгукувався про українців.