У Кремлі напередодні дня народження Путіна повідомляли, що «жодних святкувань не планується»

Сьогодні, 7 жовтня, у день народження диктатора Володимира Путіна в Росії відбулася зустріч лідерів країн Співдружності Незалежних Держав (СНД). Першим до РФ  прилетів союзник Путіна – самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, повідомляють росЗМІ.

«Ваше превосходительство, шановний Олександре Григоровичу!», – звернувся росіянин до Лукашенка в аеропорту. Лукашенко вдав, що таку форму звертання «не оцінив» і відповів: «Яке превосходительство? Де це ти бачив?». Біля літака самопроголошений президент Білорусі ще спілкувався із чиновниками, які його зустрічали.

Як відомо, 7 жовтня Путіну виповнюється 72 роки. Речник Путіна Дмитро Пєсков раніше заявляв, що в цей день «особливо святкового нічого не буде».

Незважаючи на повідомлення Кремля, що нібито жодних святкувань не планується, російські пропагандисти вже називають ранкову атаку на Україну – «святковим феєрверком». Так, російська пропагандистка Юлія Вітязєва назвала атаку РФ на Київ та Хмельниччину – «салютом на честь Путіна». Відповідний допис вона розмістила у соцмережах. «У Києві серія вибухів, гучно. Почався святковий салют на честь дня народження президента Росії», – написала пропагандистка.

До речі, за оновленими даними Генштабу, втрати серед російського особового складу станом на 7 жовтня склали близько 661 630 осіб. Таким чином, росіяни сьогодні святкують день народження людини, яка найбільше їх убила від часів Другої світової війни.