В YouTube-шоу Маші Єфосиніної “Екзамен” артистка також зізналася, що останні три роки шлюбу були не найлегшими в їхній історії кохання.

11-го вересня Полякова та її чоловік, бізнесмен Вадим Буряковський відсвяткували 20-ту річницю шлюбу. Оля відповіла, на чому тримаються їхні стосунки.

“Я вже не знаю, що там тримає нас. 20 років – це тільки шлюбу, а разом десь 21-22 роки. Жах. Боже, я вінтаж, шлюб мій вінтажний вже. Ми такі обидва вінтажні…”, – (не) жартома відповіла Полякова.

“За останні три роки ми пережили кризу. Спершу вона була пов’язана з війною, потім з моєю особистою кризою. У кожної дорослої свідомої людини виникають ці питання, а ті, хто кажуть, що цього не відбувається через 20 років шлюбу, – я в це ніколи не повірю.

Я досі не знаю, чого хочу в майбутньому. Однак абсолютно зрозуміла, що ця людина дуже-дуже важлива для мене. Якщо якась тема мене тригерить, то це не мама, не батько, не моє дитинство, а оці стосунки. Наскільки вони для мене важливі”, – зазначила вона.

В мене навіть думка про те, що може бути якось інакше, викликає сльози, істерику, я цього боюся (хоча думаю про це). Це рідство. Я вже тобі казала, що це фундамент. Він як дуб, а я як ліана. Він мене підтримує. Якщо спилити і викинути… треба, щоб ця ліана залізла на друге дерево”, – сміється Полякова.

Нагадуємо, що Ольга Полякова народилась і виросла у Вінниці. Тут розпочинала свою творчість, підробляла у ресторані «Бахус» співачкою і мала романтичні стосунки із вінничанином Сергієм.

В одному із інтервʼю вона зізналась, що він її бив. І навіть наніс травми, шрами від яких досі має на тілі.