Голлівудський актор і путініст Стівен Сігал, відомий своїми проросійськими поглядами та підтримкою російського диктатора, заявив, що готовий вступити до лав окупаційної армії. Про це пишуть російські ЗМІ.

За словами Сігала, він написав листа Путіну, в якому зазначив, що готовий воювати разом із російськими загарбниками проти України та вирушити на фронт. “Я буду на боці свого президента і боротимусь на боці свого президента”, – написав Сігал.

А потім додав, що “якщо знадобиться”, то готовий навіть померти заради свого кумира – кремлівського диктатора.

Відзначимо, актор підтримує окупацію українських територій та терор РФ в Україні. У 2016 році він отримав російський паспорт, а вже за два роки став спецпредставником МЗС РФ із гуманітарних зв’язків між Москвою та Вашингтоном.

Диктатор Путін також нагородив свого прихильника орденом Дружби. У 2014 році Сігал незаконно перетинав кордон і приїжджав до анексованого Криму, а після цього вступив до партії “Справедлива Росія – за правду”.

Як відомо, Європейський союз планує в межах нового пакета санкцій проти РФ ввести обмеження проти американського актора Стівена Сігала, відомого своїми симпатіями до російського диктатора Володимира Путіна.