Протистояння між мером міста та депутатським корпусом триває вже давно. Депутати не раз звинувачували очільницю Козятина публічно  на сторінках нашої газети. Йшлося про відмивання коштів, зловживання службовим становищем та інші протиправні дії міського голови Тетяни Єрмолаєвої.

Як відомо, жінка раніше працювала у місцевій філії “Приватбанку”, згодом обиралася до Вінницької обласної ради від ЄСГ. Нарешті перемогла на виборах діючого мера Олександра Пузиря. І зайняла посаду очільника міста. З самого початку своєї діяльності на новообраній посаді пані Єрмолаєва почала ігнорувати колективний стиль роботи. Приймала одноосібні рішення, які часто відмовлялася пояснювати депутатам, бо вони були направлені на лобіювання своїх людей.

Згодом конфлікт між головою та депутатами посилився. Але очільниця міста так і не прислухалась до побажань представників громади. Наслідком стало те, що у Козятинській міській раді 14 жовтня депутати продовжили позачергову сесію, яка була розпочата 10 жовтня, і підтримали пропозицію колег та прийняли рішення про дострокове припинення повноважень Тетяни Єрмолаєвої на посаді міського голови.

Як повідомив редакції газети “33-й Канал” один з депутатів Козятинської міської ради «за» проголосували 22 депутати, з 25 присутніх у залі. Відповідно до чинного законодавства у випадку дострокового припинення повноважень міського голови, його обов’язки виконує секретар міської ради. Секретарем Козятинської міської ради наразі є Ірина Репало.

Як ми уже повідомляли, на початку цього року голову Козятинської громади виключили з членів партії і говорили про її відкликання з посади міського голови.

Віктор Снігур