Британський полковник вважає, що зараз Захід має бути сміливим

Прохання Росії залучити до війни проти України війська КНДР свідчить про те, що її армія перебуває у хиткому стані. Зараз країни Заходу мають зробити все для перемоги України.

Про це заявив полковник британської армії у відставці Хеміш де Бреттон-Гордон. Він оцінює моральний стан загарбницьких військ як низький – дезертирство, проблеми з виплатами та небажання відправлятися на передову. Крім того, воюють здебільного етнічні новобранці зі сходу країни, а не забезпечені мешканці Москви та Санкт-Петербургу.

Через брак новобранців кремлівському правителю довелося поїхати до Північної Кореї та посилити свою окупаційну армію іноземними військовослужбовцями: “Якщо росіянам доводиться просити іноземні країни, як ось Північну Корею, ввести війська до України, то це ознака того, що Путін у біді. Зараз настав час дійсно завдати вирішального удару по Росії”.

Як відомо, останніми днями світ активно обговорює відправку військовослужбовців Північної Кореї на війну проти України.

Союзники висловлюють стурбованість цією інформацією, однак Сполучені Штати Америки та новий генсек НАТО заявили, що не можуть підтвердити ці повідомлення.