Як Україна з її стратегічним потенціалом може змінити світ чи  навпаки, привести до перемоги вісь Зла далі – лише аргументи з  аналізом.

Думаю, що меркантильний глузд цього, хоча й далекого до досконалості та черствого світу,  просто не дозволить віддати навіть не нас, а з нами цю, без перебільшення, святу і золоту землю.

Бо у надрах України на 11 трильйонів доларів навіть на сьогодні не зачеплених корисних копалин. Їх більше 117 видів. Найстратегічніших у світі – 5. І за всіма ми в лідерах.

Тепер аналізуємо: Україна — друга у світі за покладами за­лізної руди. Іх у нас майже 12%. А це весь метал світу. Перша — рф — у неї 27%. В Китаю — 10%, у США — лише 3,3%.

Скажіть, хто дозволить, щоб рф окупувала Україну і мала на метал монополію у світі разом з Китаєм?

Тепер дивимось стратегічні мінерали майбутнього.

Королем вважають титан. З нього виготовляють покриття чи не для усієї найновішої стратегічної зброї світу — від літаків до ракет. Він дуже дефіцитний у світі. Наприклад, США експортують його з Китаю та донедавна з рф 90%.

А в Україні запаси титану найбільші в Європі. Бо видобуток йде із 15-ти родовищ. А розвідано у нас 40. У світі ми в п’ятірці по запасах титану. Там же рф та Китай. І це не надійні партнери США і ЄС. Або, можна сказати, зовсім не партнери.

Україна, яка займає лише 0,4% суші, має населення 0,8% від усіх землян, входить у п’ятірку по запасах сировини майбутнього. Хто віддасть її на поталу рф? І зробить ще одну монополію для головного мінералу ракетно-оборонного комплексу світу – ТИТАНУ нинішньому окупанту?

ЛІТІЙ – не менш домінуючий мінерал майбутнього, бо він присутній в усій надсучасній техніці. І по виявлених запасах літію Україна в світових лідерах. Деякі світові ЗМІ видали причину цієї війни — саме за поклади літію. Бо Україна мала експортувати  його, якби не було війни, найбільше у світі. І тому путін розпочав війну, щоб захопити цю стратегічну сировину.

А її дійсно у нас є 500 000 тонн. І це першість — 60% у світі. Хто віддасть це для домінування рф? Та ніколи!

Добавте до цього виявлені родовища сланцевого газу, за запасами якого ми треті в Європі після Франції та Норвегії.

Кажуть, його вистачить на 100 років. Не лише Україні, а й Європі.

А родовище нафти і газу в Криму є одним із найбільших в Європі. В разі його розробки ми можемо забезпечувати ним себе і ЄС до 300 років. А всіх родовищ горючих копалин у нас 2233.

І ще один вагомий аргумент. Дуже вагомий. До війни Україна стала першим у світі експортером зерна. Навіть випередивши США. Третьою була рф. Якщо віддати землю України рф, то вона буде володіти 47 відсотками зерна світу. А отже, зможе не лише зброєю шантажувати та завойовувати країни, а голодоморами сучасності. Давати або не давати людству хліб. Як думаєте, світ, навіть Африка чи Китай, які «нейтральні», це допустять? Переконана, що ні.

Кожен лише народжений українець вже має навіть від офіційного розвідувального потенціалу номінально 200 000 у.о.

Тому я підкреслюю, невже ці аргументи не мають бути визначальними в плані Перемоги?

І невже вони хоч Трампа, хоч Гарріс, хоч Шольца, хоч Макрона, та кого завгодно не переконають?

Тому вірмо і діймо!

З повагою Тетяна Редько
Слава Україні!