За це  25 травня на сесії міськради проголосували 48 депутатів, які доповнили цим майновим комплексом перелік об’єктів приватизації у 2018 році.

– За 10 днів після сесії мажмо створити аукціонну комісію та домовитись по електронні торги. Нині цей готель перебуває у комунальній власності та зданий в оренду, – зазначив директор департаменту комунальних ресурсів Вінницької міської ради Ігор Шутак. – Думаю вже у жовтні цього року ми будемо мати серйозну суму до бюджету від продажу готелю і укладемо договір з переможцем торгів! Звісно, профіль готелю має бути збережений, бо він цікавий для інвестора як площею так і місцем розташування. Тим більше, що готельних номерів дешевої та середньої цінової пропозиції нині у місті бракує.

По ціні за метр і весь готель поки не готовий робити прогнози, бо ми будемо укладати договір з електронним майданчиком через Рrozorro. І вже з тими умовами, які визначить аукціонна комісія будемо виставляти комплекс площею в майже 11 тисяч квадратних метрів на аукціон.