В ніч із 15 на 16 червня у Вінниці на проспекті Космонавтів невідомий водій розвернувся на авто через газон, зелені насадження та бруківку. Та ледь не заїхав в один із канадських кленів, які ростуть на проспекті вже 40 років.

Фото із свідченнями акту вандалізму виклала в соцмережу вінничанка Ірина Ярошинська і ця подія одразу стала хітом із обговорення серед городян.

– Хтось з водіїв вирішив не доїжджати зо 200 метрів до переїзду, щоб перетнути пішохідну зону, а проїхався просто по газону та тротуару, – зазначила Ірина. – Буквально викорчував молоду траву, забруднив колесами тротуар та винищив кущі… Чекаємо реакції від вінницького ситуаційного центру які скажуть, чи зафіксували камери спостереження авто нечемного водія та чи отримає він покарання.

В неділю 17-го після активної реакції соцмереж на безглуздий вчинок водія на місці працювала поліція та працівники комунальних служб.

А відео з місця вандалізму набрало 8,5 тисяч переглядів…  Ось коментарі цієї події від вінничан:

Раїса Уманець:

– Обов’язково знайти цю неподобу і покарати! В місті є муніципальна поліція! Дати добрии штраф, щоб було зась..

Вікторія Коваленко:  

– Розклеїти його фото по всьому місту… мусимо знати таких “героїв” в обличчя!!! Недоробок!!

Alexandr Yarovoy:

– Судячи з колії передня вісь виляла відносно задньої осі, і по стану газону видно що “шліфував” колесами (злизана трава і грязна бруківка) спареної пари коліс не видно, що вказує що це не типовий автомобіль доставки (тип Газель,ГАЗ та інші типові авто грузопідємністю 3,5т +) також навантажені “буси” типу Спрінтер або LT у “заносі” у тому місці створюють дисонанс логіки в моїй уяві. Схоже на монопривідний автомобіль з підвищеним кліренсом в нар. “паркетник” або “джип” (позашляховик) з непостійним повним приводом, що до кермувальника(ці) особа є асоціальна, (быдло) і судячи зі скоєного неадекватна (стан спьяніння, або нервові розлади).

Sergiy Melnyk:

– Як завжди виявиться чиновник на GL чи крузак, ну і звісно! відео з камер счезне як роса на сонці…

Дмитрий Приймак:

Это тот у кого видно нет детей и совести! Найти по камерам и наказать жестко